De verschillende ACANA HERITAGE25 voedingen zijn Biologically Appropriate™ voedingen, welke de oorsprong zijn van onze traditie - het bereiden van honden en kattenvoeding van verse regionale ingrediëntengefokt, gevangen of geteeld in onze omgeving door boeren, telers en vissers die we kennen en vertrouwen.

Dat betekent dat ACANA HERITAGE25 voedingen rijk zijn aan VERS spiervlees, VERS orgaanvlees en VERS eetbaar bot van scharrelkip en kalkoen en hele scharrel eieren van lokale prairie boerderijen, samen met in het wild gevangen bot uit North Vancouver Island - alles geleverd in VERSE Whole Prey™ variaties om uw hondvolledig te voeden.

Met trots gemaakt in onze eigen keukens hier in Morinvliie - Alberta, Canada sinds 1985, en bereid volgens onze bekroonde Biologically Appropriate™ filosofie met verse regionale ingrediënten, er is een ACANA HERITAGE25 voeding te vinden voor iedere stadium van het leven.

 

Geheel tegenstrijdig met het streven naar meerdere eiwitbronnen in één soort voeding heeft Acana ook 3 producten in de Acana Singles lijn. Producten met maar één enkele dierlijke eiwit bron

Dit heeft natuurlijk wel wat uitleg nodig:

De meest verkochte merken in de Europese markt bestaan uit 1 dierlijke eiwitbron. Zoals bijvoorbeeld, Kip met Rijst of Lam met Rijst.  Bij een laag percentage kippenmeel of lamsmeel mag je al op de zak zetten Kip met Rijst of Lam met Rijst. De term kippenmeel is dan ook geen enkele garantie dat er meel van kippenvlees wordt gebruikt, veel al bestaat kippenmeel uit de overblijfselen van de kip nadat alle onderdelen voor humane consumptie zijn verwijderd. Van deze restanten wordt middels een render proces bij hele hoge temperaturen "kippenmeel" gemaakt.


Al onze voeders Acana Classic - Acana Regionals en Orijen Whole Prey worden worden heel bewust bereid van 4 tot wel 17 verschillende soorten dierlijke ingredienten per soort. En daar zijn we ook trots op!

Waarom dan nu een single source assortiment met maar 1 eiwitbron?

Er is behoefte om als elminatie dieet een betrouwbaar single source soort voeding te kunnen geven met b.v. alleen Varken, Lam of Eend.

In deze serie komen alleen hondenvoedingen, waarbij gegarandeerd maar 1 dierlijke eiwitbron wordt gebruikt.

Als er lam op de zak staat is zowel het spiervlees, orgaanvlees als het vet van het lam en wordt er verder geen enkele dierlijke eiwitbron gebruikt.

De eerste 2 soorten zijn inmiddels leverbaar n.l. Acana Singles - Lamb & Okanagan Apple en Acana Pork & Butternut Squash In de USA en Canada is reeds de Acana Singles - Duck & Barlett Pear verkrijgbaar, deze zal op een later tijdstip ook in Europa beschikbaar komen.

 

ACANA REGIONALS worden bereid van de beste en meest verse ingrediënten. Alle soortenACANA REGIONALS worden bereid met een verscheidenheid aan regionale ingrediënten zoals op de ranch gefokte lam, scharrel kip, hele scharreleieren van lokale boerderijen, en Lake Whitefish en Walleye gevangen in Canada's koude noordelijke meren. Alle ingrediënten die voor Acana Grainfree worden gerbruikt  zijn vers (nooit bevroren of anderzins geconserveerd) en vrij van conserveringsmiddelen en geschikt voor menselijke consumptie.

ACANA REGIONALS zijn rijk aan dierlijke eiwitten, beperkt koolhydraten, en geen graan.

Doordat er geen granen in de ACANA REGIONALS worden verwerkt zijn de ACANA REGIONALS  koolhydraat arm waardoor zij volledig voldoen aan het Biologically AppropriateTM  mandaat, voeding zoals moedernatuur het voor honden bedoeld heeft. Elk brokje van Acana Regionalsis rijk aan vers vlees en verse vis is doordrenkt met Omega-3 essentiële vetzuren (EPA, DHA) van uit het wild gevangen vis ter ondersteuning van immuniteit en een weelderige huid en vacht.

In plaats van granen wordt in ACANA REGIONALS gebruik gemaakt van regionale groenten, fruit en kruiden - waaronder organische zeegroenten om het metabolisme te verbeteren, en framboos blad en goudsbloem om het spijsverteringskanaal te ondersteunen.

Bekijk de ingrediënten en u zult zien dat ACANA REGIONALS een natuurlijke en smakelijke manier is om uw hond gezond, gelukkig en sterk te houden.

 

ACANA REGIONALS hondenvoeding:

  • Hoog percentage dierlijke eiwitten, laag koolhydraat gehalte voor een optimale voeding van de hond, die bereid wordt van uit ​​uitsluitend gezonde eiwitbronnen, geschikt voor menselijke consumptie
  • Essentiële vetzuren uit verse wild gevangen vis en regionale zalm olie zijn de beste bronnen van omega-3 vetzuren (EPA, DHA) die belangrijk zijn in de natuurlijke voeding van alle honden
  • Wilde plantaardige, streekproducten en zeegroenten - met de hand geoogste organische kelp, dulse en blaaswier uit de Stille Oceaan, gecombineerd met plantaardige producten van de prairie zorgen voor een natuurlijke bron van fytonutriënten,  antioxidanten en vitamines
  • Vrij van graan, maïs of gluten, ongepaste oliën of plantaardige eiwitbronnen, zijn de Acana Grainfree honden en kattenvoedingen ook ethoxyquine vrij, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen, en absoluut geen genetisch gemodificeerde ingrediënten 

Service

  • Voor 16:00 besteld de volgende dag in huis!.
  • Gratis verzonden vanaf € 39,- daaronder € 3,95,-
  • Met u track en trace datum en tijdstip naar wens wijzigen! 
  • Veilig betalen. (Achteraf betalen)
  • Niet tevreden? U heeft 14 dagen bedenktijd waarin u het product kunt retourneren. Incl. Verzendkosten!!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2021 Uw dier in balans. | sitemap | rss