informatie Applaws hondenvoer

 

Applaws producten worden bereid door MPM, welke zeer hoge eisen stelt aan haar produkten. MPM is er trots op dat er uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt.

Zij  zijn heel gepassioneerd over wat ze doen en we hebben strikte regels en waarden die zij hanteren bij het produceren en ontwikkelen van honden en kattenvoeding .

Eerlijk produceren komt zowel terug in de samenstelling,  de gebruikte grondstoffen als in de verpakking.

Zij zullen nooit afbeeldingen op de  verpakking zetten van ingrediënten die er  schaamteloos niet in verwerkt zijn, zoals vulstoffen, zoetstoffen of aroma's gebruiken om goedkope ingrediënten te maskeren. Ook gebruikt men geen granen om het voer meer volume te geven of om mooiere brokken te produceren. Als er kip op de zak staat zit er ook kip in de zak.

Bij de bereiding wordt  alleen gebruik gemaakt van de beste stukken borstvlees of visfilet om het hoogste niveau van vlees eiwitten en de kwaliteit van de ingrediënten die worden vermeld, ook te kunnen garanderen.

Zij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de ingrediënten die ze gebruiken dat bijna het hele nat segment een doorkijk verpakking heeft, zodat u kan zien wat u koopt. De beelden die op de verpakking gebruikt worden zijn foto's van de ingrediënten welke daadwerkelijk worden gebruikt

Applaws bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en van duurzame teelt.

Alleen het allerbeste telt!

75% vlees, 100% gezondheid

Honden zijn carnivoren en gedijen dan ook het beste op eiwitten en vetten uit vlees.  Het maag / darm kanaal van een hond is veel korter dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Honden verteren dierlijke eiwitten van vlees veel beter dan plantaardig eiwit zoals maïs, tarwe gerst en aardappel. Deze grondstoffen horen dan ook eigenlijk in honden voeding niet thuis!  Dergelijke grondstoffen maken geen deel uit van de natuurlijke voeding, en zorgen voor intolerantie en allergieën. Plantaardige eiwitten zijn moeilijk om te zetten  in metaboliseerbare energie en vormen een bedreiging voor de lever en de nieren.

Granen bevatten veel koolhydraten, dierlijke ingrediënten niet. Koolhydraten verhogen sterk de bloedsuikerspiegel wat leidt tot hyper- activiteit, (veel blaffen, zenuwachtigheid , etc.), en zijn de grootste oorzaak van overgewicht (obesitas) bij honden. Granen in honden voeding worden vooral gebruikt omdat het als grondstof  veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller eiwitten uit granen, maïs en rijst  voegen niets toe aan de gezondheid van uw hond het veroorzaakt juist veel problemen dergelijke grondstoffen zult u in Applaws dan ook niet tegenkomen.

Applaws is bereid van natuurlijke ingrediënten.  De  voeding van uw hond moet een zo getrouw mogelijke afspiegeling zijn van zijn natuurlijke dieet.  Applaws gebruikt geen kleur, geur of smaakstoffen en  geen chemische toevoegingen om het voer op smaak te brengen. Alles wat je in Applaws tegenkomt is 75% vlees en 25 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus uw hond is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uit ziet.

Lees een volgende keer als je weer een zak honden voeding gaat kopen, de achterkant van de zak maar eens, waar komen de eiwitten vandaan, is het graan of vlees?

Wat zit er verder in Applaws?

Actieve  Pro-biotica: Alle Applaws droogvoer  bevat  natuurlijke hypo allergenen , actieve Pro-biotica  die de aanwezigheid van beschermende bacteriën in de darm kan  ondersteunen zodat er een gezonde darmflora ontstaat. Gezuiverde bèta-glucanis ontwikkeld uit gist  zit in de voeding om het immuun systeem  te bevorderen. 

Biergist extract:  is een van de beste bronnen voor de verschillende vitamines B's, nodig voor koolhydraat, vet  en eiwit metabolisatie.

Cranberry-extract:  helpt tegen cellulaire veroudering, zorgt voor een gezonde huid en vacht, en het ondersteunt het immuun systeem en de blaas.

Glucosamine en Gondriotine:  kunnen helpen om de oudere hond langer mobiel te houden, Ook dit zit in alle uitvoeringen van Applaws droogvoer

Natuurlijke MCT’s:  zijn dieet vetten die een hond langer actief kunnen houden

Natuurlijke EPA en DHA ter ondersteuning van de hersenen en het zenuw stelsel. Natuurlijk DHA is een essentieel  vetzuur en vormt een van de bouwstenen  van het brein. Het is goed voor ongeveer 8% van de totale hersens structuur. Natuurlijke EPA werkt samen met DHA en is een essentiële voedingstof die er voor zorgt dat de hersenen blijven functioneren en ondersteund het zenuwstelsel.

Roosmarijn olie: is  een hulp stof voor het immuunsysteem, dat er tevens voor zorgt dat de brokjes langer houdbaar blijven.

Zalm olie:  is een excellente bron van Omega 3 & 6 voor een betere huid en vacht.

Natuurlijke Taurine:  is een essentieel  aminozuur voor een betere hart en oog functie. Natuurlijke taurine komt uit vlees, in een op graan gebaseerde voeding wordt het meestal in chemische vorm toegevoegd.

Vitamine E: is een natuurlijke antioxidant  die tevens als beschermer van de celwand dienst doet en de spier functies ondersteund.samo

Service

  • Voor 16:00 besteld de volgende dag in huis!.
  • Gratis verzonden vanaf € 39,- daaronder € 3,95,-
  • Met u track en trace datum en tijdstip naar wens wijzigen! 
  • Veilig betalen. (Achteraf betalen)
  • Niet tevreden? U heeft 14 dagen bedenktijd waarin u het product kunt retourneren. Incl. Verzendkosten!!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2022 Uw dier in balans. | sitemap | rss